Sisällön tarjoaa Blogger.

Konttikoti - siitä se idea sitten lähti

Ollaan ostettu konttikoti. Tähän erikoiseltakin kuulostavaan vaihtoehtoon päädyttiin sen jälkeen kun tutkittiin vuokra-asuntojen hintoja ja ynnäiltiin siihen lisäksi kaikki asumisen muut kustannukset, kulkemiset raksalla, lainanlyhennykset jajaja... Kyselin tarjouksia uusista meidän tarpeisiin rakennetusta vuokrakontista ja yllättäen ystävän linkkaamana tuli vastaan Seinäjoella myyntiin tulleesta jo valmiista konttikodista.
Nopealla tahdilla päästiin konttia tutkimaan. Olihan se. Sinisiä työmaakoppeja rintarinnan, kalterit ikkunoissa. Kaiken sen ei niin meidän näköisen läpi näkyi kuitenkin mahdollisuus, aika huikean erilainen ja taloudellisesti järkevä mahdollisuus johon tartuttiin parin tunnin kiertelyn jälkeen kun käteltiin kaupat heti sen kummemmin aikailematta.

Knuuttilanmäellä on keskiviikosta 29.8.2018 asti pilkottanu puiden välistä jotain sinistä, meidän tuleva väliaikainen koti rakentuu sinne pikavauhtia ja vielä tämän vuoden puolella meillä on aie sinne muuttaa.Perustusten tekoa ei juuri tarvinnut stressata. Paikalliset tietää mua paremmin että pihassa on ollut parakki koulukäytössä  jo ennen päiväkotia. Koska maapohja oli jo jees ei meidän tarvinnu ku nostaa  isosta luokkahuoneesta poistetut lattianiskat alle.

Kyseltiin ja ihmeteltiin että milläs niitä kontteja sitten liikuteltaisiin, vahva suositus tuli monelta suunnalta Autoilija Takamaasta joka hommaan pyydettiin avuksi. Neljä tuntia ja kontit oli paikoillaan. Oli onnenpotku että kontit löytyi niin läheltä, Nurmon suunnalta ne kuljeteltiin, ei matka eikä mikään! Ja kaikista parasta tässä koko hommassa on myyjä joka ei jättäny meitä pinteeseen vaan lupasi auttaa meitä ja rakennella palaset paikoilleen, ei olisi tullu mitään muuten! Jahka päästään tänne muuttamaan niin remontti Knuuttilanmäellä muuttuu yhden miehen taktiikalla tehtävästä kahden tyypin taktiikaksi ja työvoimaa on siis puolet enemmän entiseen verrattuna. Ja mikä parasta, nyt pääsen myös itse osallistumaan!!!

Vähän naurattaa kun näitä kuvia katteloo :D
Tuonnekko meidän (pitää) on meininki muuttaa :D :D

Tervetuloa seuraamaan tätäkin hulluttelua!