Sisällön tarjoaa Blogger.

Konttikoti - valkoisella maalilla ihmeitä

Meidän elämä on nyt ihan liian kiireistä. 3-vuorotyö, lasten harrastukset iltaisin viitenä päivänä viikossa, nykyisen kodin tyhjäystä laatikoihin jajaja… Onneksi, voi onneksi, konttien myyjä lupasi ostohetkellä puuttuvan huoneen paikoilleen rakennella. Me ollaan iltaisin ajeltu katsomaan miltä näyttää ja eilen, 10.9 näytti tältä:


Yllä kuva ulko-ovelta, keittiö jää oikealle. Ja alla kuva makkarista keittiöön päin. Toive on että kuukauden päästä viimeistään täällä jo asuttaisiin.


Myyjä sai sisällä rakennelmat valmiiksi ja me päästiin jatkamaan omien visioiden toteuttamista. Halpa lattiamateriaali on hakusassa ..tuumailtu on osb-levyä, uutta muovimattoa ja laminaattia, vielä ei olla päädytty mihinkään koska kustannukset halutaan pitää tässä kohteessa minimaalisen pieninä.

Yhden makuuhuoneen runko tehtiin jo aiemmin, nyt se levytettiin ja seiniä maalattiin minkä ehdittiin. Torista ostettu keittiökin suunniteltiin paikoilleen ja yläkaapit jo kiinnitettiin. Kuvien oton jälkeen kaikki valaisimet on irroteltu ja katto odottaa maalaajaa sekin. Mies on viettänyt iltoja vessa-suihku-sauna osastolla josta ei vielä kuvia ookkaan, tuonnempana sieltäkin :)