Sisällön tarjoaa Blogger.

Kurkattiin rossipohjaan

Vaikka kesä on osaltaan otettukin välillä vähän liiankin löysin rantein ni lomareissun jälkeen on saatu taas paljon aikaan. Lattiaa on purettu nyt noin 120m2 alalta, jäljellä on vielä reipas toinen samankainen ala + yläkerta. Puru on onneksi kuivaa ja puhdasta.Mies teki lattiaan luukun että päästään rossipohjaan kurkkaamaan. Purun alla on kaksinkertainen harvalaudoitus. Enimpiä hämähäkin seittejä putsasin pois tieltä kun pään rohkeasti luukusta alas laitoin. Alla kopioitu myynti-ilmoituksen teksti, ja näinhän se juuri on..

"Kiinteistön esittelyä varten lattiaa alakerrasta on avattu ja nähtävissä on, että alapohjan peruskorjaustarve on ilmeinen."


Kaikenlaista on kissanluukuista heitelty.. Jahka saadaan lattiat auki niin tyhjäys tavaroista ja päästään varsin hommiin. Pohjaa pitää reippaalla kädellä madaltaa. Mutta ei mennä asioiden edelle, kaikki aikanaan. Positiivista kuitenkin että pikaisella vilauksella ainakaan tästä kohdin ei mitään jäätävää oo nähtävissä ja ilma kulkee. Vai miltä teidän mielestä näyttää?

Tulevan makkarin ja kodarin lattiat on auottu myös. Muovimaton alla täydellinen maalaamaton puulattia. Arvatkaa oliko harmi että tuo piti purkaa, mun mielestä oli ainoastaan maalia vailla :D Kodarin yhdessä kohdassa lattialla on selkeä kohta missä vettä on valunut (alin kuva) mutta ei mitään huolestuttavaa, meidän mielestä ainakaan. Odotettiin että ongelmia löytyisi enemmänkin.
Ensi viikon loppupuolella kökitään lattian harvalaudoituksen ja ulkolaudoituksen purkua toisesta päästä taloa, mukaan saa tulla jos omiin aikatauluihin sopii :)