Sisällön tarjoaa Blogger.

Miltä näyttää rossipohja yläluokassa?

Taannoin koululla taas kökittiin ja olihan meillä upeita apureita! Väkeä riitti tyhjäämään vielä viimeiset yläkerran huoneet, irrottelemaan ulkolaudoitusta, purkamaan vanhaa opettajan sisäänkäyntiä ja aukomaan loput yläluokan lattioista.

Alla kuvia yläluokasta. Niskat irrallisina kivikasojen päällä. Molemmat, niskat ja kivikasat täytyy voimailla ulos. Kierrättäjänaisia kun oon niin noi upeat lattianiskat säästetään ja uudelleenkäytetään, ainakin niistä saadaan tehtyä meille upea sänky :) (lukeutuu tässä vaiheessa osioon (epä)olennaisuudet :D)

No mutta, mitä sieltä pohjasta löytyi ..lasinpaloja tietenkin, pieniä lasipurkkeja, karkkiaskeja, partateriä pakettitolkulla.. Palloja, paljon palloja. Keräsin vuosikertapalloja muksuille varmaan 15 erikokoista. Innoissaan lähtivät niiden kanssa kentälle leikkimään. Yhtenä päivänä sisällä tepasteli kissa, nyt on juhlaa kun pääsee muuallekkin kun pohjaan temmeltämään :D

Pohjaa pitää nyt syventää ainakin lapion piston verran, vielä mietitään josko suurtehoimurointi hoitaisi senkin homman, on lähinnä kustannuskysymys. Tänään kannoin lankut meidän makkarista ulkorakennukseen. Ne pystyis hyödyntämään tulevaan, niin hyväkuntoisilta ne näytti.

Tänään aloitti kengittäjä hommansa, alkaa vihdoin tapahtumaan jotain konkreettista korjauksen suhteen. Eilen haettiin isältä viiden metrin I-palkit joilla saadaan tuettua vajonneet turkat tunkkauksen jälkeen ylös. Kaikenlaisia toimenpiteitä O.o Suurtehoimurointi tulee vielä huomenna ja sitte alkaa lattioiden piikkaus, keskellä taloa oleva lämmönjakohuone täytyy myös purkaa että öljykattila saadaan sieltä pois. Siinä on nyt taas kylliksi homma hommia.