Sisällön tarjoaa Blogger.

Ulkovarastosta löytyneitä aarteita
Pääsiäinen reippaasti takanapäin ja hommat koululla eteni kivasti. Saatiin pitkän viikonlopun aikana tyhjättyä ulkovarastoja. Suurin varasto oli ihan täynnä, ei ees tiedetty mitä kaikkea sieltä löydettäis. Pääasiassa huonekalut oli lastulevyä, oli kirjahyllyjä, väliovia, toimistopöytiä ja kaappeja. Pulpetteja ja tuolia vaikka kuinka paljon. Ehdittiin viemään useampi satsi kaatopaikalle mutta paljon sinne jäi roudattavaa. Noh, jos löytyi kaatopaikalle vietävää, niin löytyipä jotain kivoja aarteitakin :) Niitä kuvia tässä postauksessa :)

Ulkosauna oli täynnä pulpetteja ja ne on nyt kannettu ulos. Joku sanoi että sauna ois pahasti homeessa, mä haistan normaalin ulkosaunan hajun mutta tiedä tuota. Tavarat sieltä lähtee kuitenkin kaatopaikalle. Sitten kun on joutilasta aikaa niin saunan paneelit sais tiputella alas, sitten pääsee tarkastelemaan rakenteita kunnolla.

Tällä viikolla koululla vieraili herroja rakennusvalvonnasta. Saatiin arvokasta tietoa mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja mitä tehdä. Jatketaan nyt purkua niinkuin tähänkin asti ja etsitään meille sopivaa suunnittelijaa, muutama tarjous ollaan jo saatu, vielä paria odotellaan. Miten niiden väliltä ikinä osaa valita, kaikkien tarjoamat kokonaisuudet vaikuttaa tosi hyviltä.

 
 

 

 

 

 

 

 

Ittelle muistiin vielä löytyneet maalien värikoodit

8 kommenttia

 1. Ihan sattumalta bongasin blogisi :) Wau, mitä löytöjä! Etenkin nuo Jackyt tuo lapsuusmuistot mieleen :D Iloisia remppahetkiä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit vierailemaan ja kiitos :) Ennen on ollu kaikki niin ihanaa, jogurttipurkitkin :D

   Poista
 2. Oi, mitä löytöjä! Hienoja nuo Singerit ja ketsuppipullot sun muut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketsuppipullot oli hauskoja ..hetken jopa mietin niiden säästämistä mutta heitin roskiin =P

   Poista
 3. Vanhat entisajoista kertovat löydökset ovat aina niin kiinnostavia. Ja kannattaa säästää sellainenkin, minkä arvoa ei ihan heti keksi. Joskus myöhemmin voivat arkiseltakin tuntuneet löydökset olla tärkeitä, koska ne kertovat aina jotain paikan historiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Harmi ettei kaikkea pysty säästämään, yritän kuitenkin maltilla kaatopaikkakuormia tehdä :)

   Poista
 4. Pääsin vasta nyt selailemaan blogiasi, vaikka huhuja sen olemassaolosta olinkin kuullut jo aikaisemmin. Ihana lukea vanhan kouluni uudesta alkavasta elämästä. Kuvista heräsi paljon lämpimiä muistoja mieleen. Ja ihanat nuo vanhat koulutuolit - juuri etsiskelen vastaavia omaan kotiini :) Jos oikein olen ymmärtänyt, taisin muuten koulun nykyisen isännän kanssa olla yläasteella samalla luokallakin jonkun vuoden. Toivon sydämestäni onnea projektillenne ja pitkää ikää vanhalle koululleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :) Tee ihmeessä retki koululle, saat tuoleja sieltä mukaasi ;) Meidän matka koulun kanssa vasta aluillaan, toivottavasti matka on antoisa <3

   Poista

Ilahdun viestistäsi