Sisällön tarjoaa Blogger.

Ulkovarastosta löytyneitä aarteita
Pääsiäinen reippaasti takanapäin ja hommat koululla eteni kivasti. Saatiin pitkän viikonlopun aikana tyhjättyä ulkovarastoja. Suurin varasto oli ihan täynnä, ei ees tiedetty mitä kaikkea sieltä löydettäis. Pääasiassa huonekalut oli lastulevyä, oli kirjahyllyjä, väliovia, toimistopöytiä ja kaappeja. Pulpetteja ja tuolia vaikka kuinka paljon. Ehdittiin viemään useampi satsi kaatopaikalle mutta paljon sinne jäi roudattavaa. Noh, jos löytyi kaatopaikalle vietävää, niin löytyipä jotain kivoja aarteitakin :) Niitä kuvia tässä postauksessa :)

Ulkosauna oli täynnä pulpetteja ja ne on nyt kannettu ulos. Joku sanoi että sauna ois pahasti homeessa, mä haistan normaalin ulkosaunan hajun mutta tiedä tuota. Tavarat sieltä lähtee kuitenkin kaatopaikalle. Sitten kun on joutilasta aikaa niin saunan paneelit sais tiputella alas, sitten pääsee tarkastelemaan rakenteita kunnolla.

Tällä viikolla koululla vieraili herroja rakennusvalvonnasta. Saatiin arvokasta tietoa mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja mitä tehdä. Jatketaan nyt purkua niinkuin tähänkin asti ja etsitään meille sopivaa suunnittelijaa, muutama tarjous ollaan jo saatu, vielä paria odotellaan. Miten niiden väliltä ikinä osaa valita, kaikkien tarjoamat kokonaisuudet vaikuttaa tosi hyviltä.

 
 

 

 

 

 

 

 

Ittelle muistiin vielä löytyneet maalien värikoodit