Sisällön tarjoaa Blogger.

Pytingissä

Viime viikonloppuna Seinäjoella järjestettiin Pytinkimessut. Innoissamme menimme paikanpäälle ensimmäisenä messupäivänä heti ovien auettua. Sisäänpääsyn meille tarjosi Värimiehet ja ensimmäisenä riennettiinkin heidän osastolle lipuista kiittämään. Sitten kun Knuuttilanmäellä koittaa se hetki että päästään valitsemaan tulevia pintamateriaaleja on ilo kääntyä Värimiesten puoleen, tästä alkaa loistava yhteistyö! Kiitos vielä kerran :)

Värimiehet Vaasan Oskari Räikkä ja Knuuttilankoulun tuleva emäntä minäitte :)

Meillä oli pienimmät mukana, silti kierretyt VIISI!!! tuntia sujui ongelmitta. Tarvetta oli tottatosiaan kaikelle ja liikkeellä oltiin ajatuksella että kauppoja tehdään.

Ja tehtiinhän niitä. Aloitettiin tärkeimmästä ja ostettiin kodinkoneet :D Nyt on ehkä turha missään vaiheessa enää kirjoittaa lausetta missä todetaan rauhoittelevasti että ensin tutkitaan onko rakennus edes korjauskelpoinen ja sitten vasta aletaan tuumailla korjaamista :D Valittuna on siis jääkaappi ja pakastin, uuni, liesi ja astianpesukone. Lisäksi ostettiin pesukone ja kuivausrumpu. Sama satsi täytyy ostaa myös yläkertaan mutta jätettiin niiden tilaus vuoden päästä järjestettävään Pytinkiin :D Toimitus ostoksille on 1.12 joten jonkinlainen deadline on asetettu. Takaporttina on että toimituspäivää voidaan vielä siirtää tuonnemmas :D

 
Maalämpöasioissa kuljettiin osastolta toiseen kysellen, tositarkoituksella. Jokaisen esittelijän suusta pääsi kysymys "Paljonko?" kun kerrottiin asumisneliöt (390m2). Jätettiin viiteen firmaan tarjouspyyntö ja mielenkiinnolla odotetaan vastauksia. Lisäksi tarjousta jäätiin odottamaan ekovillasta ja viidestä pystymuurista.

Ylätasanteella vastaantullut Viherfix sai mut pysähtymään ajatuksella "löytyisikö musta sittenkin kauan kadoksissa ollut viherpeukalo". No, siihen en saanut vastausta, mutta sattumankauppana hauska juttutuokio tulevien samankyläästen kanssa. Viherfixin vieressä ollut Ellenin kodit ja puutarhat yrityksen Niinan kanssa tuumattiin tovi jos toinenkin jo aiemmin mainitsemaani ongelmakohtaa alakerrassa, tästä toivottavasti kuullaan lisää myöhemmässä vaiheessa :)

Valokuvien otto ei käynyt enää näemmä tuossa vaiheessa mielessäkään sillä jo alakerran kiertämisen loppuvaiheilla meidän 1,5 vuotiaan kulku näytti tältä:

 

Aikas loistava Pytinki!