Sisällön tarjoaa Blogger.

Etenee, hitaasti mutta varmasti

Hei! Se on jo toukokuu!!

Blogi viettää hiljaiseloa.. Mä oon aloittanut työt ja se vaikuttaa automaattisesti päiviin, joita mies voi koululla viettää. Purku on siis hidastunut paljon alun vimmasta, eikä materiaalia tuu blogiinkaan.
Lauantaina mies ystävineen pääsi kökkimään koululla ja mentiin taas hieman eteenpäin. Ison luokkahuoneen kattokoolingit on saatu irroteltua ja villat seinistä tiputeltua. Oli kuulemma Weberillä grillattu parit makkaratkin :) Meillä Weber on käytössä kesää talvea ja nyt näemmä toinen grilleistä on muuttanut jo edeltä käsin tekemään paikkaa kotoisaksi :D

Kävin eilen aikaansaannoksia ihastelemassa ja otin tännekkin muutaman kuvan lisää :) Yllätyksiäkin löytyi, puulattian alla näyttäisi olevan vanha puulattia joka on tehty toisinpäin kuin nykyinen. Nyt kuulemma niskat menee oikein päin lattialämpöä ajatellen ..mitään en siitä ymmärrä mutta hyvä niin :)

 

 

 

 
 
Facebookissa jo hihkuinkin että päästiin kauppoihin maalämmöstä, jota ollaan alusta alkaen koululle lämmitysmuodoksi tuumailtu. Pytingissä kierreltiin tarjouksia pyytämässä useammaltakin yritykseltä ja koska meidän kohde on hieman haastava, luvattiin yrityksistä palata asiaan. No, Pytinki ei tuottanut ainuttakaan tarjousta, suosituksesta otettiin yhteyttä Lännen Maalämpöön jonka kanssa sitten aika rivakasti paiskattiinkin kättä kauppojen syntymiseksi.

Lisäksi ollaan valittu vastaava työnjohtaja, rakennuslupakuvien piirtäjä ja tilojen uusiksi suunnittelija, edellämainituista päätöksistä ollaan erityisen tyytyväisiä vaikka muidenkin tarjoajien kanssa yhteistyö olisi varmasti ollut hyvää :) Vielä tarvitaan ainakin sähkö- ja LVI suunnitelmat, niiden tekijät vielä hakusassa.

  

Huomenna osallistutaan Joupin Sisustan Rakentajailtaan. Erityisen paljon odotan KVS Oy:n edustuksen tapaamista, juteltiin jo Pytingissä ja siitä jäi tosi hyvä mieli. Onko muita tulossa iltaan?

Palajan taas!