Sisällön tarjoaa Blogger.

Ensimmäiset huoneet hirrellä

Ensimmäiset huoneet alkaa tottatosiaan olemaan kokonaan hirrellä. Alla kuva kolmikko otettuna lähes samasta kohtaa, tulevasta kodinhoitohuoneesta, aikamoinen muutos! Vielä monta välivaihetta ja loppuvuodesta toivottavasti kuvaa jo valmiista O.o Huoneen ulkonurkka on painunut reippaasti joten tunkkaustoimiin täytyy jossain kohtaa ryhtyä.

Mies oli eilen purkimassa koolauksia katosta ja lähetti kuvan upeasta paneelikatosta jossa oli "ainakin miljoona" naulaa. Ei kuulemma aio alkaa niitä nyppimään pois vaan ennemmin vaihtaa uudet paneelit. No, tuosta huoneesta täytyy kattoa purkaa ulkoseinästä päin, jos ei kokonaan niin reippaalla kädellä nyt ainakin. Hirret katon rajassa täytyy vaihtaa eikä kattokaan siitä kohtaa ole vaurioitta säästynyt.

Nooooo, joka paikasta ei aleta kattoja purkimaan. Nyt täytyy selvittää hellävaraisin ja nopein tapa paneelit putsata ennenkuin lattiat puretaan, on sitten maalausvalmiit kun sen aika koittaa.

  

 

 

 

Alla olevat kuvat tulevan kodarin vierestä, meidän tulevasta makkarista. Aika upeita vanhoja ikkunan paikkoja paljastui kerrosten alta. Voi 60-luku ja "modernisointi", olisin maailman onnellisin jos vanhat saisin palautettua. Seuraavaan 20v suunnitelmaan ei kuitenkaan kuulu ikkunoiden palautus alkuperäisen näköiseksi joten näillä mennään.

Sen vuoksi kysymys kuuluukin: Kun ollaan kuitenkin jokunen ikkuna alkuperäiselle paikalleen palauttamassa niin palautetaanko ne alkuperäisiin ikkuna-aukkoihin 20cm alemmas kuin nykyiset vai mennäänkö valitukka linjalla O.o Hmm, siinäpä mietittävää.

 

 
 

Tälläisin ajatuksin tällä kertaa :)
Mukavaa viikonloppua jokaiselle!