Sisällön tarjoaa Blogger.

Kyläkaupan Sisustuspäivät

Tiedetään, että kirjoitin vasta äsken pitkät muistelot Keskisen Kyläkaupasta. On se vaan niin mainio paikka että taas muutama rivi kuvien kera aiheesta :) Reilu viikko sitten Kyläkaupalla nimittäin vietettiin Sisustuspäivää. Olin ensimmäisten joukossa astumassa sisään kun ovet avattiin.

Keskustorille oli rakennettu sitten viime käynnin upeita sisustuskokonaisuuksia joita kävin ihastelemassa useammankin kerran kun ohi kävelin. Kokonaisuudet on rakennettu Kyläkaupan sisustusosastojen valikoimista ja brändeistä.

 


 Päivä oli täynnä upeita tarjouksia joista itseäni ilahdutti eniten alla oleva. Oon aikeissa uusia meidän astiat kun muutto koittaa ja tämä sarja tulee ehdottomasti kuulumaan uusiin. Keräily aloitettu kolmella lemppari mukilla, mukaan lähti Huvila, Myrna ja Suomen Kukka. Tiesittekö muuten että Kyläkaupassa on Vesa Keskisen hankkima noin 260 kahvikupin kokoelma?!


Mun pitäisi vielä tässä vaiheessa kiertää sisustusosastot kaukaa, mutta odotellessa työnäytösten alkua kiersin Vallilan osastoa. Häpeäkseni myönnän etten oo tienny Vallilasta olevan näin moneksi, you name it, sitä löytyi. Tapeteista tyynyliinoihin ja kaikkea siltä väliltä. Dc-fix valikoima on kattavin mitä olen missään nähnyt, ja hauskat toteutukset niin paikalla olevin esimerkein kuin valokuvinkin sai kyllä omat ideat lentämään.

Paikalla oli dc-fix työnäytös. Vanha valkoiseksi maalattu pöytä kanteen sai marmorikuvion. Dc-fixejä on eri paksuisia ja mitä kuvioisempi, sen enemmän antaa pinnan epätasaisuuksia anteeksi. Pyöreäreunaisella lastalla kiinnitys sujui ja neulaa apuna käyttäen sitkeimmätkin kuplat hävisi. Reunan kiinnitys sujui hiustenkuivaajalla lämmittäen ja varovasti venyttäen. Lopputulos oli loistava. Facebookista löytyy dc-fix ryhmä, missä ryhmäläiset esittelevät omia fixauksiaan, suosittelen liittymään jos haluaa nähdä mihin kaikkeen dc-fixiä voi käyttääkkään.

   
 

Ensimmäistä kertaa kävin tutustumassa Kyläkaupan uuteen AmandaB Collection -osastoon. Ja niimpä niin, niinkuin yllä sanoin, nämä osastot täytyisi nyt kiertää kaukaa. Pää kallellani ihastelin valaisimia ja kuvan ulkopuolelle jääneitä isoja lyhtyjä (jotka mun on ehkä pakko käydä vielä jossain vaiheessa kotiuttamassa). Oottako käyny tutustumassa? Mä hypistelin ja hypistelin mutta sain maltettua mieleni ja jätettyä kaiken paikoilleen.

 

 

Kyläkaupan Sisustuspäivässä kuultiin sisustustrendeistä ja saatiin seurata useita työnäytöksiä. Taidolla sisustetut osastot tarjoavat silmänruokaa kerta toisensa jälkeen vaikka suht usein Kyläkaupassa vierailenkin. Voiko sen parempaa elämystä saadakkaan :)Lakeudelle- perhekohteissa riittää villejä elämyksiä, shoppailua ja tapahtumia koettavaksi -kaikenikäisille! Paikalliset SObloggaajat perheineen tarttuivat lähimatkailuhaasteeseen ja lupaavat jakaa kaudella 2017 mielenkiintoisia kokemuksiaan lakeuden perhekohteista ja tapahtumista.

Millainen hulabaloo on suurperheen päivä sisäaktiviteettipuistossa? Onnistuuko reissuilu lakeudella, kun lapsilla on erityisruokavalioita? Entä saako bloggaajaäiti lähilomalla teinin irti älypuhelimesta? Tempaudu mukaan matkatarinoihin osoitteessa www.lakeudelle.fi