Sisällön tarjoaa Blogger.

Koulun pohja tuumailuja

Aika monta kertaa ollaan pyöritelty koulun pohjapiirroksia ja aika nopeesti päästiin yksimielisyyteen jokaisen huoneen käyttötarkoituksesta. Oon ennenkin sanonu ainakin ääneen että vaikka neliömäärä lisääntyy huimasti niin huoneiden lukumäärä ei kuitenkaan. Alle oon loistavilla kuvanmuokkaustaidoillani (:D) muokannu teille kuvia tulevista suunnitelmista. Punaiset viivat on purettavia seiniä, tummansiniset rakennettavia. Vaaleansiniset viivat palautettavia ikkunoita ja vihreät ympyrät pystymuureja jotka jotka palautetaan alkuperäisille paikoilleen.

Vessoja ympäröivät kaadettavat seinät rakennellaan uusiksi mutta ei tiedetä vielä miten. Sitten suunnitellaan kun tila on aakeeta ja laakeeta ja mahdollisuudet on rajattomat ;)


Yläkertaan keltaisella rajatulle alueelle on aivan omat suunnitelmansa joista lisää jahka remontti etenee ;) Yläkerrassa on isot ullakot molemmilla puolilla entistä veistosalia joista toinen on toiminu materiaalivarastona. Toiseen ullakkoon ei oo sisäänkäyntiä ollenkaan, tai on varmaan mutta ovi on levytetty umpeen. Vielä on siis yksi tila jossa ei oo päästy käymään ollenkaan, jännityksellä odotan koska se hetki koittaa :) Ja, jos joskus tuntuu että tila loppuu on aikamoiset asuintilojen laajentamismahdollisuudet vielä käyttämättä :D

Jos jollakulla on esittää loistoajatus pohjan muokkauksesta niin kaikki otetaan ilolla vastaan, nä on suunnitelmia joita aletaan toteuttamaan aikaisintaan kesällä ;)


Loppukevennyksenä kuva ullakon oven etsinnästä by naiset :D