Sisällön tarjoaa Blogger.

Purku voi alkaa!

Eilisen neljän tunnin tyhjäysrupeama kera tehokkaan porukan koululla ja alakerta oli tyhjä. Kiinteät kaapit on purettu ja kaikki irtotavara joko kaatopaikalla tai varastoituna. Tyhjäyksessä meni paljon suunniteltua kauemmin, 1,5kk. Se tosin annettakoot itsellemme anteeksi, eipä vauvakaan oo yhtään sen vanhempi :) Ja kyllähän sitä tavaraa olin, unohtamatta asiapaperiepisodia joka saatiin aikaan =P 

Mies tilasi kunnon hengityssuojaimet, lupailtiin että ne olis meillä tiistaina. Sitten saa aloittaa purun. Valaisimet pitää irrotella, sitten pääsee tiputtelemaan katot ja sen jälkeen seinät. Huone kerrallaan edetään. Vanhat ovenkarmit nostetaan varastoon, uudet hävitetään. Vanhojen peiliovien ja pönttömuurien metsästys on alkanut ja niitä ostetaan aina kun vastaan tulee. Lisäksi porakiville on tarvetta. Jos tulee vastaan niin vinkkiä otetaan kiitollisena vastaan :)

Alla kuvia tulevasta olohuoneesta ennen kuin tyhjäys on alkanut ja jälkeen. Eilisen jälkeen hämmästelin huoneiden tyhjyyttä ja huokaisin ..ehkä tästä vielä hyvä tulee. Välillä epätoivo valtaa kun ei saada mitään etenemään siinä tahdissa kun itsellä palo olisi.
 


 

Yläkuvassa olevia liitutauluja on koululla yhteensä viisi (vapaana kiinnostuneille 2kpl) ja alla olevia päiväkotikäytössä olleita sänkyjä ilman patjaa vapaana 6kpl ;) En tiedä mihin näiden kanssa joudutaan :D Sängyt lakattua koivua, ollu lämpimässä. Nyt siirretty kylmään varastotilaan.


 Lopputokaisuksi, itsellekkin muistutukseksi:
Ilon kautta!