Sisällön tarjoaa Blogger.

Irtaimiston tyhjäystä

Vietettiin viikonppu koululla kökkien ystävien ja lähimpien kanssa. Kaatopaikalle vietävää irtaimistoa on niiiiiin paljon että välillä usko meinaa loppua vaikka hyvälle mallille kaikki saatiinkin. Alakerran pikkuirtaimisto on lajiteltu säkkeihin ja on nyt valmiina kaatopaikalle. Kaikki kaapit on purettu. Yläkerrasta ehdittiin pikkuirtaimisto säkittää ja kaappien ja hyllyjen purkua aloittaa, keittiö siellä vielä purkamatta. Edelleen ajatus kaiken hävittämisestä saa aikaan ristiriitaisia tunteita ja ollaankin päädytty jotain säilyttämään.

Useampaan otteeseen pysähdyin ystävän kanssa fiilistelemään isoista ikkunoista näkyvää auringonvaloa ja isoja mäntyjä joita tontti on täynnä (yksi kuusi täytyy tontille hommata joulukuusen virkaa toimittamaan :D). Kaikkia niitä mahdollisuuksia joille isot tilat antaa puitteet.Yllä ja alla kuvaa meidän tulevasta makuuhuoneesta. Yllä olevan kuvan peräseinällä alkuperäinen, umpeen laitettu ikkuna, joka aiotaan otetaan esiin (oletetaan siis että ikkuna sieltä löytyy eikä pelkästään umpeen paikattu reikä vaan :D). Huone on 20m2 ja toivottavasti huonekorkeus vähän kasvaa kun katot puretaan :) Huoneesta poistutaan pariovista, eikös!!?!?! :D
 

Makkarin vieressä on samansuuruinen tila josta tehdään vaatehuone. Ai että mä odotan sitä hetkeä kun kaiken pyykin sijoituspaikka on pesukoneen ja kuivausrummun välittömässä läheisyydessä.
 

Alla hämmentäviä löytöjä ..Tonicin syviä ja matalia lautasia (juomalaseja, jälkiruokakulhoja ja tarjottimia.
 
Punaiset mukit Sarvista, valkoiset Orthexia ja siniset Plastexia.. Kaikki muovi löytää tiensä kaatopaikalle =/
 

En oo viä ees laskenu kuinka moni osainen Arabian Kesti kahviastiasto. Ei olla ihan tämän astiaston tyylisiä ihmisiä mutta nyt kun tämmönen omistetaan ni iliman muuta me näistä kahvit tarjotaan :D
 

 Tämä toinen kahviastiasto puhuttelee mummolatyylillään enemmän :) Ehdottomasti säästöön :)
 

Vielä viime töiksi me naiset otettiin sorkkaraudat käsiin ja kurkattiin yläkerrassa  yhden seinän taakse toiveena löytää ovi joka meiltä on hukassa. Nooooh, vieläkään se ei löytynyt mutta löytyi kuiva, hyväkuntoinen hirsi ..tyytyväinen siihen :)
 

Vielä jokunen päivä kun saadaan siirrettyä tavara kaatopaikalle ja purku voi kunnolla alkaa. Sitten ollaankin jännän äärellä kun päästään näkemään kuinka huonossa/hyvässä kunnossa rakennus on. Ai että. Ideakuvia oon tallentanu puhelimelle ja lähettäny miehelle kommentoitavaksi. Näkemys tulevasta tyylistä näyttäis olevan aika yhtenäinen ja nykyisestä poikkeava O.o Näitä uskallan julkaista luultavasti vasta sitten kun ollaan varmoja siitä että koulu on korjauskuntoinen.

Seuraavaksi voitais kurkata pohjapiirustuksia ;)