Sisällön tarjoaa Blogger.

Ulkopaneloinnin purkua

Tällä päivänmäärällä aloitettiin ulkopaneloinnin purku tulevaa kengitystä silmällä pitäen. Kävin pikkupoikien kanssa koululla ja musiikki pauhasi niin ulkona kuin sisälläkin.. Aikamoisia purkumestareita hommissa siellä :)

En tiedä onko hulluttelua yrittää irrottaa vanhat paneelit ehjinä, niin minä nyt kuitenkin kehotin tekemään ja vielä numeroimaan O.o Ulkolaudoitusta ei tähän hätään olla vaihtamassa, ajatus siis on lyödä vanhat paneelit takaisin paikoilleen. Lisäeristys tullaan laittamaan kuitenkin ulkopuolelle joten seinien aukominen on ajankohtaista ehkä kesällä 2019. Jos ei palelluta ennen sitä :D

Alla oleva kuva otettu viime kesänä, 3.6.2016, kun käytiin taas kerran kivijalkaa potkimassa. Tuosta vielä piinallisen pitkät puoli vuotta ja huutokauppa voitettiin. Tuota "koripallo"seinää tänään alettiin purkamaan. Alin hirsi takuuvarmasti vaihtoon, muuta ei näin maallikkona osaa sanoa :D Talon päädyn hirret priimakunnossa, hyvä niin :)

"Koripallo"seinälle palautetaan talon kaksi alkuperäistä ikkunaa paikoilleen. Ja tuohon laattanurkkaan ois tuumingeissa rakennella joskus tulevaisuudessa patio ..tuosta takaovesta mennään nimittäin tulevaan keittiöön ;) Tuskin maltan odottaa että upeita suunnitelmia tulevasta päästään tänne esittelemään :)

Huomenna tiedossa aamusta heti imurointia, siitä sitten siis lisää :)