Sisällön tarjoaa Blogger.

Väliseinää kaatuu

Parhaiten tekemisen meininki näkyy puretuista seinistä. Se avartaa jo ennestään isoja tiloja ja tuo niihin hurjan määrän valoa. Ja ai että mä hykertelen onnellisena. Silti, vaikka tiedän ettei kaikki tilat voi sellaisiksi jäädä.

Jaoin tässä postauksessa olevan ensimmäisen kuvan instagramissa ja omassa fb-profiilissani viikonloppuna ajatuksella hullun hommaa vai huikea mahdollisuus :) Yksi kavereista kirjoitti ettei näe kuvassa noita ryönäkasoja vaan ikkunat ja tuon valoisuuden ..just sen saman minkä minäkin näen. Viime viikolla puretun vessan päällä oli seinin peitettyä tyhjää tilaa, tuollaiset tilat tullaan ehdottomasti käyttämään paremmin esimerkiksi ihanilla leikki- ja piilopaikkoilla :) Nimim. Lapsi minussa :D

  

Alla olevissa kuvissa näkyy iso luokkahuone jossa huonekorkeus on hurja 395cm O.o Suurin murhe heti sen jälkeen että löytyykö lattian alta yllätyksiä on se, että minkä-ihmeen-laiset valaisimet noin korkeisiin huoneisiin ikinä löytää!!!

  

 

Seinäjoella järjestetään kuun vaihteessa Pytinkimessut. Odotetaan messuja aika innoissamme. Ensimmäistä kertaa tarvitaan aasta alkaen ihan kaikkea. Jännä nähdä kuinka paljon saadaan hyödynnettyä messutarjouksia ja tärkeimpänä, kuinka hyviä messutarjoukset on, kannattaako niihin tarttua! ;)