Sisällön tarjoaa Blogger.

Konttikoti - tilojen muokkausta

Kontteja siirrettiin Knuuttilanmäelle kolme ja niiden väliin rakennellaan paikoilleen vähän yhtä konttia suurempi olohuone. Muokataan sisätiloja meidän perheelle sopivammaksi joten täysremontista voitaneen puhua tässäkin kohtaa :D Myyjä puolisoineen on asunut tässä neljän raksavuoden ajan joten en epäile hetkeäkään etteikö tämä olisi vallan mainio vaihtoehto hieman valtavirrasta poikkeavaksi asumismuodoksi.


Alla tuleva makuuhuonekontti jonka ruskeaa huonetta muokkailtiin vähän pienemmäksi että kaikki hyvin (toivottavasti) tuonne sovitaan.




Ja valkoista maalia tietenkin perään että saadaan pieni huone näyttämään valoisammalta ja ihanammalta ku onkaan :D Meidän onneksi kelit on suosinu maalailua vaikka ulkoilmassa ollaankin. Ilmanvaihto ainakin pelaa :D



Toiseen konttiin tehtaillaan keittiötä. Purettiin paikoilleen rakennetut kevytväliseinät ajatuksena että saadaan paljon avointa tilaa ja näin tilantuntua siinä kohtaa kun ei enää kattella taivasta suoraa kontin reunalla seisoskellen.



Keittiön seinät maalailtiin valkoiseksi nekin ja purettiin siellä ollut taso pois. Tovi piti tuumailla mistä uusi keittiö saadaan kun ei siihen mahdottomia olla kuitenkaan valmiita rahaa laittamaan. Torista tulikin vastaan purettavaksi tarjolla oleva keittiö joka napattiin meille. Puretuista osista saatiin rakenneltua meille vallan kelpoinen keittiö.