Sisällön tarjoaa Blogger.

Mitä meille kuuluu?

Heiii! Ja hyvää uutta vuotta kaikille! Eletäänköhän nyt vuotta kun päästään muuttamaan..? Aikatauluja ei tälläisessä projektissa pitäisi asettaa mutta niimpä sitä vaan omistakin kielloista huolimatta tulee tehtyä. Tarkistellaan loppuvuodesta kuinka reippaita ollaan oltu ja kuinka pitkälle ollaan päästy :)


Hiljaista suunnittelutyötä kaiken osalta ollaan tehty paljon. Ei oo yksi eikä kaksi iltaa kun ollaan levitetty koulun papereita keittiön pöydälle ja tuumailtu. Ollaan  oon miettiny esim keittiötä, lisäksi oon kulkenu pitkän matkan etänä Savonia-AMK:n sisustusarkkitehtuurin ja kalustemuotoilun opiskelijan Riika Ryynäsen kanssa, joka on suunnittellut upeita kokonaisuuksia osaan meidän huoneista (jonka johdosta meillä on hakusessa esim pienehkö puuvene :D).

Koululla näyttää ihan samalta kun edellisten postausten kuvissa, mies purkaa edelleen eteistä ja seuraavaksi päästään piikkaamaan betonilattioita auki. Tämä vaaditaan että seuraava pääty saadaan nostettua. Sen jälkeen voidaan sitten miettiä että nostetaanko kolmaskin pääty vai aletaanko tekemään uutta ja kirimään meidän muuttoa ja rakentamaan purettuihin tiloihin uutta.


Mä en oo syksyn jälkeen juuri koululla käyny muutaku pihassa pyörähtämässä jotain viemässä tai hakemassa. Talonmies ei oo lumitöiden osalta hoitanu hommiaan ja yksi ja kaksi autoa on jääny pihaan jumiin, nyt ulko-oven edessä lapiollinen sepeliä että saa akuuteimpaan tarpeeseen jos joku on yksin liikenteessä eikä työntöapua oo saatavilla ;)


----

Sain siskolta upean uuden vuoden lahjan, lastenhoitoa joka kuulle varmasti sen yhden kerran verran <3 Tammikuun vapaa vuorokausi käytetään ensi viikonloppuna johonkin mitä ei olla ikinä ennen tehty, pönttömuurin purkuun. Siitä lisää kuvin ja työvaihein heti viikon päästä. Ja jos jollakin on loistoideoita kuoren ehjänä purkuun niin ne otetaan kiitollisena vastaan ;)